iul. 092015
 

Scrisoarea următoare a fost trimisă terapeutei mele reiki după o ședință de reconectare , în care vorbesc succint despre manifestările din timpul ședinței și despre câteva efecte resimțite după aceea . Am reprodus mail-ul în întregime aici .

———–

Bună,

Așa că îți scriu. Am ajuns cu bine acasă, zic cu bine, pentru că am trecut prin peripeții. Am dat dovadă de ce am primit în timpul ședinței de azi.
Când a început ședința propriu-zisă eram foarte calmă. Cred că a avut legătură cu faptul că am vorbit oleacă înainte. Am simțit energia circulând relativ fluid. Aceleași zgomote de fundal din creierul meu. Nu s-a întâmplat nimic neobișnuit la nivel de simțuri. Cum îți spuneam azi, m-am învârtit cu gândurile în jurul cozii. Ideea preponderentă era că trebuie să protejez ceva. Ce? Nu știu, pentru că nu știu ce știu. Are sens?
În dimineața asta am simțit fericire pentru că eram recunoscătoare față de tot ce mi se dă. M-am trezit spunând că există taine ale universului și câte și mai câte. Așa că în timpul ședinței, am înțeles că asta știu, dar nu știu să le traduc pentru că ce fac este farte rar. Și pentru că este rar ar putea fi pierdut. Poate, dar sunt sigură că nu. Atunci m-am conectat bine și am spus că am înțeles. Ce s-a întâmplat după aceea… am intrat în transă, până nu am mai gândit deloc. Simțeam că descarc informație. Era o energie foarte puternică. Curgea fluid, deși cu oarecare dificultăți pe dreapta. La un moment dat am simțit că pic de pe masă. Am plâns, dar la un moment dat am și zâmbit. Nu știu de ce.
Spre final am înțeles că știu că trebuie dat mai departe și că nu trebuie protejat cu atâta pasiune. Și m-am gândit că n-ar fi rău să ajung cumva la cei cu conștientologia. Nu mă așteptam să-mi spui să o fac telepatic. Cred că mai degrabă vroiam să vorbesc la telefon cu ei sau ceva de genul ăsta. Știu de unde vine această dorință de a proteja. Este un sentiment moștenit.
După ședință, am fost în parc. Ana mi-a vorbit despre Hitler, iar eu am intrat iar într-o transă și cred că am spus ce știu despre el. Am mai făcut-o iar la scurt timp când am spus ce cred despre Ana pe baza aspectului ei fizic. Nu cred că am m-ai văzut încă folosind acest limbaj al semnelor cu adevărat. Așa că îmi doresc ca săptămâna viitoare să încerci să-mi oferi informație cu orice fel de caracter (adevăr sau fals) pentru ca eu să încerc să o verific.
Deși va suna a glumă, mă pregătesc în seara asta să vorbesc cu Pavel ăsta de mi-a tovarăș de suferință.
Weekend plăcut,
C.

Sorry, the comment form is closed at this time.