iul. 012017
 

Zburătorule ,

Azi îţi scriu cu interes , după ce mi-am cântărit toate opţiunile şi mi-am analizat întreaga experienţă de viaţă . Am ajuns şi la o concluzie . Dar dacă aş scrie-o acum , nu ar mai avea rost să citeşti mai departe . Şi uite cum vine treaba .

Săptămâna trecută , după o şedinţă de masaj care se presupune că ar trebui să te mai pună pe picioare , eu am fost şi mai îngenuncheată de durere . Am un blocaj energetic imens pe partea stângă a corpului , cu precădere în sân , inimă , plămân şi braţ , până în vârful degetelor . Îmi simt toată partea asta de corp rigidă . Cred că ar trebui să specific că , din cauza AVC-ului , nu mi-au fost afectate doar simţurile ( adică vedere , auz , miros , gust şi atingere ) , dar şi mobilitatea . Am avut semi-pareză pe stânga , taman unde simt eu toate problemele legate de rigiditate şi moşcăială în prezent . Îţi scriu despre toate astea nu ca să stârnesc milă în tine , să te şantajez emoţional şi să te oblig să vii să mă cunoşti , ci mai degrabă din contră . Cred că vreau să te sperii aşa de tare , încât să laşi baltă povestea asta şi pe mine în pace pentru că mă derutezi maxim . Dar , înainte să şfichiuiesc din bagheta mea magică sub formă de croşetă tunisiană şi să arunc blestemul crucio asupra ta , am să mă calmez cu nervii şi am să scriu în continuare , reamintindu-mi mereu că îţi scriu cu interes , lucru care nu îmi dă o emoţie prea pozitivă şi care îmi aduce aminte de vechile scrisori pe care le trimiteam fostului meu sponsor , un bătrânel cu 30 de ani mai în vârstă ca mine din SUA pe care l-am cunoscut online şi care a încercat într-o măsură să mă cumpere şi să mă facă nevasta lui , scrieri pe care le compuneam ca să mai primesc X sumă pentru ce aveam eu nevoie la momentul respectiv …

Mă întorc la mesajul anterior . Cel de zicea că , după masaj , mi-a fost foarte rău . Simţeam că îmi este jupuită carnea de pe oase , cu furnicături şi înţepături şi spasme în muşchi , ţesut , tendoane şi nervi de am adormit tocmai dimineaţa , cu lacrimi în ochi şi urlând în sinea mea că nu mai înţeleg nimic . În timpul acestei nopţi albe , ca în multe altele , stau de vorbă cu sufletul meu despre toate , mai ales după indicaţia sinelui ” Şopteşte-mi la ureche tot ce îţi trece prin cap . Mie , lui ‘Ah’ , ai priceput ? ” Oh , am înţeles , că doar ştiu că ‘Ah’ este silaba chakrei coroană . Şi aşa am făcut , stând pe buddha , unde am mai multă linişte decât oriunde în restul casei .
-Doamne , zic eu cu vocea sugrumată de durere , eu simt că este ceva ce îmi scapă , că este o soluţie undeva la îndemână pe care nu o văd , că este ceva cu vederea mea şi cu energia asta … Ce e cu vederea mea ?
– Vederea ta este la pământ , a fost răspunsul primit via simbolurile venite prin subconştient .
– Asta o ştiu şi eu . Şi e cam evident că aşa este .
Dar cum eu sunt deja obişnuită cu aceste mesaje care nu sunt niciodată aşa de simple precum par , ele ascunzând înţelesuri ascunse şi multiple în chiar literele din care sunt alcătuite cuvintele , din accente şi intonaţii , etc . Aşa că m-am apucat de descifrat ghicitoarea . Şi ia uite ce m-a trăznit prin cap că îmi spune . Pământul este simbol al energiei mamă . Este vorba despre Mama Pământ , zeiţa Gaia sau Kundalini . Şi cu asta , sinele interior îmi zice :
– Ca să vezi din nou , vorbeşte cu maică-ta , că Ea e cea care face şi desface lumea materială .
– Oh , Doamne , dar dacă urcă mama dragon în capul meu acum , îmi recuperez eu vederea , dar sigur ajung şi la spitalul de nebuni lângă care locuiesc şi care îmi face cu ochiul ori de câte ori îmi aduc aminte că scriu pe blog unui băiat pe care îl visez prea des .
– Apropo de el , ia mai uită-te la ce ţi-am zis .
Şi când m-am uitat , ia uite ce am văzut! Pentru că vederea mea să fie la pământ , eu trebuie să stau cu ochii într-acolo . Ba mai mult , ar trebui să stau cu ochii cât mai lipiţi de suprafaţa terestră . Şi , ca să pot face asta , e musai să îngenunchez şi să mă aplec . Oh , începe şi ţie să ţi se pară că aş arăta ca un om care se roagă şi care face mătănii dacă aş urma indicaţiile de mai sus ?
– Oh , oh , exclam eu plină de entuziasm , trebuie să mă rog maicăi Kundalini ? Nu să cer la modul imperativ ?
– Eh , înainte să implori viaţa să îţi dea diverse lucruri , aduţi aminte că ai semnat un contract ca plan al vieţii tale , înainte să te naşti . Include şi orbirea . Aşa că adu-ţi aminte .

Şi atunci am înţeles aluzia din mesaj . E vorba despre un vers pe care l-am tot cântat eu ca să nu îmi mai fii tu nesuferit . Şi zice aşa ” Kneeling before You , my Eyes feast upon your masculinity / And , Oh , it’s divinity and I praise you / Because all of that is for me ” .
– Oh , oh . Doamne tu îmi spui să îl rog pe Zburător să mă ajute să văd din nou ? El e Dumnezeul la care să mă închin ?
– El va ţine loc de Tată , iar eu îi ţin locul până vine . Ori la bal , ori la spital . Nu există altă cale .

Oftez din greu , mai ales după ce aseară nişte entităţi prietenoase mi-au zis :
– De ce nu vă faceţi voi doi terapeuţi în plan astral ? Acesta este nivelul următor în reiki .

Iar oftez din greu . Păi , dacă ar fi să îţi cer să pui mâna pe mine , chiar în plan astral , M. , mie îmi este frică să nu sfârşesc prin a mă topi şi îndrăgosti în mod iremediabil şi irecuperabil de tine. Of , ce mă fac ?

P.S.: Am să revin în zilele următoare cu o scriere nouă în care am să explic de ce , totuşi , mi-ar prinde bine dacă mi-ai face reiki astral , în timpul vizitelor tale , chiar dacă nu eşti iniţiat .

Sorry, the comment form is closed at this time.