apr. 182017
 

Dragii mei dragi ,

Cea mai filozofică discuţie pe care am avut-o cu posesorul mâinilor care se flutură în ochii mei în timpul celui mai recurent vis pe care l-am avut vreodată ( de peste 550 de ori în ultimele 10 luni , între 1-5 ori pe noapte ) şi despre care am să scriu mai pe larg când am să îl demistific mai în profunzime, a fost după cum urmează .

– Eşti subconştientul meu ? am întrebat .

– Poate că sunt , poate că nu sunt , a răspuns o voce tânără de bărbat , ataşată de mâinile din imagine .

– Care îţi sunt intenţiile ?

– Vreau să îţi induc o anume emoţie vibratorie în nivelurile profunde şi subtile ale minţii tale . Are legătură cu starea de veghe şi starea de somn . Sunt aici ca să te ajut .

– Să îmi recuperez vederea ?

– Întocmai .

– Care este motivul pentru care nu văd ?

– Este doar tristeţe în ochii tăi . În plus, nu ai vindecat toată ura aceea care îţi sufocă inima şi gâtul .

– Ce pot să fac să fie mai bine ?

– Îndrăgosteşte-te de cineva .

– Tu vorbeşti serios ?Chiar te referi la îndrăgosteală ? Între mine şi altcineva ?

– Aşa este , precum ai înţeles .

– Dar să te îndrăgosteşti de un străin sau , mai rău , de cineva imaginar este periculos . Sau chiar mai rău decât atât , de cineva care nici nu ştie de existenţa ta sau care nu te iubeşte la rândul său …

– Este adevărat că este extrem de periculos . Şi ce este cu asta ?

– Dar unde să mă duc să întâlnesc pe cineva ? Nu este ca şi cum aş putea să încep să urmăresc un tip la întâmplare pe stradă , mai ales că nu văd . Sau să concep o listă cu candidaţi dintre cunoscuţi şi să aleg pe cineva de acolo ca să îl transform în obiectul afecţiunii mele .

– Nu ţi-am zis niciodată că trebuie să cunoşti pe cineva în persoană mai întâi , pentru ca , mai apoi să te îndrăgosteşti de acesta . Totuşi , nu aş permite niciodată să te îndrăgosteşti de oricine care nu trăieşte în aceiaşi dimensiune ca şi tine . Sau care nu este real . Vezi tu , orice aspect al unei experienţe are sens pentru mine , inclusiv iubirea fără posesiune . Chiar dacă pentru tine nu are . Ochiul limpede vede viaţa .

– Toate astea sună mult prea complicat . Puteai să îmi spui să mă duc în Thailanda , în Brazilia sau în Hawai , să întâlnesc un vindecător sau un maestru sau un tip de vrăjitor , ceva . Ar fi fost mult mai uşor decât să mă îndrăgostesc de cineva undeva la graniţa dintre imaginar , vis şi suprareal ca să îmi recapăt vederea .

– Nu este nici măcar jumătate aşa de imposibil precum crezi să ai şi să strângi în braţe . De tine ţine să se întâmple . De tine depinde să fie real . Dar pentru ca aceasta să fie chiar aşa , vreau să ai încredere nemarginită în ideea pe care ţi-am propus-o . Aparenţa este suficientă , dar şi emoţia exagerată în mod conştient aduce succesul . Îţi cer prea mult ?

– Da , îmi ceri prea mult . Nu este ca şi cum nu am depus niciun efort până acum . Dar indiferent de încercările mele , nu am reuşit să mişc niciun fir de iarbă din loc .

– Ba din contră . Gesturile tale cumpătate produc un zgomot asurzitor , iar bagajele tale sunt ca şi făcute.

– Dar în interior mă simt la fel de întoxicată de ură precum am fost în prima zi .

– Ţi-am oferit antidotul . Te rog , acceptă-l . Îmi vei fi recunoscătoare . Deşi te sfătuiesc să nu îmi mulţumeşti a doua zi , după izbândă , ci înainte . Tu doar fii fericită că eu am găsit soluţia .

– Dar de ce trebuie să fiu EU cea care face toată această muncă ? De ce El nu poate pur şi simplu să îmi bată la uşă şi să mă ia cu el ? Cu siguranţă mi-ar plăcea să cunosc pe cineva care să se dea peste cap ca să îmi cucerească inima .

– Şi el nu face asta ? Eşti absolut sigură de asta ? Nu ţi-am propus deja această sugestie ? Ar trebui să nu fie nicio diferenţă între somn şi trezire , dar tu alegi să întorci spatele acestei idei , dezamăgită , şi refuzi să profiţi de ocazia ivită ca să îmbrăţişezi şi să îl îngropi adânc în celulele inimii tale . Mai mult decât atât . Ţi-ai lăsat sufletul arestat . Nu ţi-ai încheiat încă termenul . Şi pentru că am ştiut că nu vei avea răbdare şi nu vei putea aştepta , ţi-am permis să experimentezi într-un alt mod . Aşa că ai pătruns pe tărâmul somnului . Ca să nu fii nevoită să iubeşti chiar din absolut nimic .

– Dar asta înseamnă că eşti cineva care poate să apese nişte butoane în creierul meu pentru ca vederea mea să fie pur şi simplu restabilită , fără tot acest efort şi fără această incertitudine .

– Într-adevăr , la un singur semn al meu , aş putea să umplu camera ta de culori . Dar vreau ca ochii tăi să exprime voioşie . Vreau să fii cu fruntea înălţată . Aceasta este frecvenţa la care vreau să vibrezi . Vezi tu , eu nu pot să îţi garantez vindecarea . Dar soarta tot soartă rămâne doar pentru că mintea ta este în măsură să realizeze acele lucruri care sună a adevăruri pentru sine , deşi nu crede musai în visele pe care le concep pentru tine .

– Bine , fie , fie , fie . Dar tot vreau să ştiu cine este acest iubit imaginar de care aş face bine să mă îndrăgostesc . Unde şi când am să îl întâlnesc . Şi cum . Nu vreau să fac o greşeală fatală şi să mă îndrăgostesc de omul greşit . Inima mea nu ar putea să suporte forţa unei asemenea lovituri .

– Ai vrea să ştii şi secunda . Dar nu îţi pot zice ziua şi ora . În schimb , pot să îţi zic locul . Caută pe hartă , lângă catedrală . Dar nu uita că ţi-am mai spus şi înainte . Dacă lucrurile nu vin în mod natural , te rog să te dezabonezi de la mine . De un lucru poţi fi însă sigură . Niciunul dintre voi doi nu îşi va rata misiunea , adevăratul rol . Un câcăcios nou se va naşte . De aceea îţi pregătesc o sacoşă, dar să nu te sperii dacă vei găsi un pui de ţigan în ea. Şi nu uita să încerci să secondezi a doua pereche de mâini pe care o vezi noaptea măcar pentru o secundă de fiecare dată când devii conştientă de prezenţa lor .

Şi , apoi , am văzut cele două mâini ştergând acest clip din ochii mei şi dispărând undeva în depărtare , într-un punct alb-gălbui strălucitor aflat între sprâncenele mele .

Ei bine , asta da temă pentru acasă . Cum face unul să se îndrăgostească de un altul care nu este acolo , pământean vorbind , ci doar eteric , dar care ar putea fi , fără să ajungi să îl inventezi pe Făt-Frumos , mai ales când unul nu a iubit niciodată ? Are cineva un tutorial pentru aşa ceva ?

Sorry, the comment form is closed at this time.