Feb 282018
 

Zburătorule ,

Am apelat ieri la înțelepciunea din mine ca să obțin câteva răspunsuri la multiplele întrebări pe care le am despre tine , având în vedere că nu există alt suflet pe fața pămăntului care să îmi răspundă . Toată lumea este extrem de jenată că mă interesez de soarta ta , ca și cum nu aș avea nimic mai bun de făcut decât să iscodesc în viețile unor oameni de care n-ar trebui să îmi pese , mai ales când aceștia sunt străini de mine . Ei bine , uite că pe mine mă interesează nespus de mult cine ești și ce faci . Și asta de foarte mult timp . Dar cum ceilalți se feresc să îmi vorbească despre tine , m-am întors la divinul din mine , cel atotcunoscător , ca să aflu motivul pentru care tot nu ai apărut pe drumul meu , cu toate că am aflat că ești singur acum . Răspunsul a fost :

– Drumul până la fântână este plin de suferință . Ce vrei ? Băiatul este dator . Te pui cu ciocanul ?

Ohohohoh , ce răspuns plin de înțelepciune și compasiune divină . Și câtă informație acunsă în acest mesaj . Crezi că îmi bat joc de tine ? Ba deloc . Fântâna din mesaj este o trimitere la fântâna de pe faleză , de lângă pietre și simbolizează întâlnirea mea cu tine în planul fizic , material , carnal , nu doar în plan astral , spiritual . Drumul de la mine până la această fântână trece , literalmente , pe lângă spitalul de boli mentale , cu care mi-e atât de teamă că mă confrunt în realitate . Așadar , ca să ajung la fântâna din care pot să mă adap ca să îmi potolesc setea trebuie să trec prin suferințele minții , trebuie să îmi curăț procesele minții prin dezintegrarea dogmei , a prejudecăților , a învățăturii false , a fricilor , a egourilor multiple . Odată ce îmi voi limpezi mintea de conștiința umană obișnuită , ar trebui să înțeleg cu mintea și să simt cu inima că universul lui Dumnezeu este un loc perfect care funcționează după legi și reguli indiscutabil juste , corecte , nepărtinitoare , care ne fac pe toți egali în ochii lui Dumnezeu . Ajunsă în acest punct cu interpretarea , am înțeles că tu ai o datorie karmică de plătit de care tu nu te prinzi, manifestată sub formă de suferință materială și mai ales , cred eu , financiară . Ești obligat să ajuți pe cineva cu bani în viața prezentă , dar nu ai idee de unde să îi scoți ca să îți îndeplinești datoria înscrisă în cartea vieții . La asta se referă ciocanul din mesaj . Este vorba despre ciocanul judecătorului divin care a hotărât deja sentința pentru tine .

My dear astral friend , problema ta curentă este rezultatul unui concept numit „karma saya” , lucru despre care te sfătuiesc să citești și în care sper să crezi , dacă tot ai abilitatea de a te proiecta astral . Cu alte cuvinte , dragul meu gigolo , mi se pare că te-ai cam adăpat din fântâna femeii în vieți anterioare , că te-ai abandonat în multe îmbrățișări dezmierdante , că te-ai dedat fără discernământ plăcerilor fizice , că te-ai înfruptat dintr-un întreg harem . Și mai ales … că ai uitat să plătești pensie alimentară pentru odraslele tale de atunci . Din păcate , mi se pare că toate astea s-au întâmplat din cauza mea , pentru că nu te-am așteptat , pentru că nu m-am păstra fecioară pentru tine , chiar dacă dispăruseși în misiune , pentru că nu ți-am rămas fidelă , pentru că te-am trădat . Cred că este vina mea . Vai mie , dragul meu iubit interstelar , mi se pare că încerc să îți mărturisesc că și eu am sfârșit prin a fi iubita unui număr substanţial de bărbați , lucru care m-a scos fără doar și poate din rândul caștilor , preacuraților , inocenților .

Și teribila , implacabila lege a recurenței universale nu a tăgăduit să recicleze aceste greșeli ale trecutului , aceste rătăciri din tinerețe , aceste nebunii de moment sub formă de suferință , durere , sărăcie , boală , datorii , etc. Și orbire , în cazul meu .
Dar ciocanul judecătorului divin nu își permite să îți răpească dreptul la iluminare , fericire și iubire , cu condiția să îți trezești conștiința divină și să respecți legea lui Dumnezeu . Tocmai pentru că recurența divină funcționează atât de perfect , în contul meu bancar universal stă ascunsă o comoară incomensurabilă , generoasă , o veritabilă avere atât materială , cât și spirituală , pe care cred că am dobândit-o pentru că multe vieți de-a rândul nu mi-a fost frică de ziua de mâine , respectând în acest fel o altă lege a lui Dumnezeu , legea spirituală , care te învață să îți lași toate grijile în mâinile divinului care nu poate face altfel decât să se îngrijească de copiii săi , dacă aceștia trăiesc după această credință . Și cu acest capital universal de care dispun , am decis să transfer în contul tău 22 000 000 de euro ca să te ajut să îți plătești datoriile tale față de toți puii de țigani care se atârnă de nădragii tăi când mergi pe stradă ,ca un reminder al de felul „Bă , tăticule , de mămica noastră ți-a plăcut , dar de noi de ce nu îți place ?”

Dragul meu drag Zburător ,crezi că glumesc ? Că am înebunit ? Ba deloc . Gândesc și văd mai limpede ca niciodată . Ești terapeutul meu , tu mă ajuți să îmi recuperez vederea fizică . Tu ești cel care nu m-a abandonat încă . Tu ești cel care se interesează de soarta mea , cel care vine cel mai des în vizită . Îți plătesc 22 000 000 de euro pentru că atât cred că valorează recuperarea vederii mele . Îți dau ție toți acești bani care nu îmi folosesc la nimic dacă nu văd . La ce bun să merg la Sinaia toată ziua dacă nu mă pot bucura de priveliște ? Cu atât am decis să îmi răsplătesc terapeutul . Dar atenție , mare atenție , Ursitule . Și tu trebuie să crezi în povestea asta .Eu nu pot da de unde tu nu crezi . Și tu trebuie să fii de acord cu detaliile specificate de mine . Nu îți dori niciun leu mai mult sau mai puțin decât 22 000 000 de euro . Acum să Îl lăsăm pe Dumnezeu să lucreze după legile sale perfecte .

Atât îți zic . Dacă nici după răscumpararea libertății tale din punct de vedere karmic nu mă scoți la un suc și o prăjitură , atunci pur și simplu nu voi mai dori să mai am de-a face cu tine . Cu toate că îți sunt recunoscătoare că mă ajuți să văd din nou . Pe bune .

Sorry, the comment form is closed at this time.