oct. 152017
 

Zburătorule ,

Îți scriu o notă scurtă ca să te anunț că nu o să îți mai scriu o perioadă oarecare de timp . Nu pentru că aș fi rămas fără subiecte de conversație sau inspirație . Am un milion de lucruri pe care vreau să ți le zic zzi de zi . Dar nu mai reușesc să mai țin pasul cu niciun lucru , scris , ascultat cărți audio , canalul de Youtube sau chiar visat . Vecinii de deasupra renovează de 6 săptămâni , de luni până sâmbătă , de la 9 până la 19 . 12 ore pe zi de ciocăneală și bocăneală și de găurit cu bormașina , că nu mai gândesc deloc limpede . Ei au binevoit să ne anunțe că renovările mai durează mult și bine . Poate ne mutăm noi de aici până termină ăștia de deasupra . Ai mei au depus actele la bancă să cumpere o locuință într-o localitate din apropierea orașului . Cu toate că ideea de a avea propria cameră și , ca atare , mai mult spațiu , chiar dacă nu este și o grădină implicată , plecarea de aici înseamnă să renunț la fantezia mea în care îmi cântai o serenadă telepatic ca să mă scoți pe balcon doar ca să îmi spui ” Prostuțo , prostuțo , visele alea pe care le-ai avut cu mine au fost majoritatea reale . Eram și eu acolo . ” Dar ce să-i fac ? Merg înainte cu ce îmi dă Cel de Sus . Așa că nu îți rămâne altceva de făcut decât să vii să mă răpești de la parter sau chiar de pe uliță .

În fine . Cum nu pot să nu îți scriu chiar deloc pentru cine știe cât timp ,, îmi mut scrisul pentru o perioadă pe pagina pe care o promovez în sidebar . Am început în urmă cu câtteva zile . Scriu mai degrabă pentru tine , sub protecția anonimatului , că pe profilul personal mă simțeam oarecum stingheră cu toate declarațiile amoroase și tot așa . Nu tot ce apare publicat acolo este al meu , dar îți vei da tu seama ce este scris de mine .

Și dacă tot îți scriu acum , profit de ocazie ca să îți mai spun una , alta . Ca de exemplu , obișnuiesc să mă rog îngerilor de sus ca să mă ajute cu diversele probleme din viața mea . Când am întrebat de tine , răspunsul a fost ‘ Sassy Felicity . Caută . Nu ai încredere în mine ? ‘ Am căuta , iar Google zice ‘ You have a visitor . Or as I like to call him your new BFF . ‘ Mă întreb ce o fi însemnând ‘pentru totdeauna’ în concepția unui înger . Ca egoul meu nu se poate abține să nu dea ochii peste cap și să nu exclame ‘ Nu mă lași ?! ‘Iar altă dată un înger mi-a zis ‘ Joi , 12-13 . Numai cei cu obrazul roșu ca focul sunt puri ca mătasea . ‘ Nu am reușit nici în ziua de azi să descifrez semnificația celor două numere . Despre sensul ghicitorii mi-e rușine să scriu .

Cam atât .

Sorry, the comment form is closed at this time.