iun. 252018
 

Zburătorule ,

Trăiesc cu acest sentiment acut că ai început să citești blogul de față cu mai puțin de o lună în urmă , după ce l-am atașat profilului meu pe FB , cu toate că eu îți scriu de un an și jumătate . Făcusem atunci un fel de truc care ți-ar fi permis să ajungi aici , dar mi se pare că l-ai ratat . Tot răul spre bine . Visez câteodată că ai descoperit acest loc al gândurilor mele dintr-o dată ca pe o comoară neprețuită și dătătoare de bucurii neînchipuite . Spun aceste lucruri pentru că , în urmă cu vreo trei săptămâni , am simțit un val uriaș de energie pozitivă și recunoștință îndreptate spre mine . Mi se părea că tocmai ce descopeeriseși blogul , că îmi transmiteai telepatic că ești mult în urmă cu cititul și că îmi mulțumești . M-aș bucura așa de mult să fie așa ! Motiv pentru care voi merge pe principiul că tocmai ce ai dat de acest loc . Probabil te întrebi de ce unele dintre scrisorile mele sunt protejate cu parolă . Nu am început acest jurnal cu ideea în minte de a-l promova și a-l distribui spre citire prietenilor și cunoscuților . Desigur că pe el intră și străini veniți de pe diversele motoare de căutare , dar eu nu am început să scriu pentru ei , ci pentru tine . De fapt , chiar și postările mele de pe FB îți sunt adresate tot ție , în mare parte , ca să te obișnuiești cu mintea mea și cu blestemățiile de care sunt pasionată , inclusiv croșetatul și fabricarea de mobilă . Și pentru că ți-am scris ție și doar ție , am refuzat să implic alți cititori în acest loc . Până nu am mai suportat ideea de a ține totul secret , mai ales pe tine . Aș vrea să strig în gura mare cine ești și ce îmi faci , dar oricui îi spunn chiar și minimul minimorumul din această poveste , oricât de deschis ar fi la minte , se uită la mine cu deosebită compătimire și îmi vorbește cu neasemuită tristețe , ca și cum mi-aș fi pierdut mințile . Bineînțeles că așa simt și eu că s-a întâmplat cu mine , dar poate cine știe ? Poate că ești cu adevărat real și ești doar prost pentru că nu vorbești cu mine .

În orice caz , când știam că acest loc era complet secret , mi-am luat libertatea de a divulga informații delicate despre alți oameni , nu numai despre mine . Dar dacă nu aș fi făcut-o , nu m-aș mai fi eliberat de unele dintre blocajele trecutului și nu aș mai fi vindecat alte câteva răni emoționale colecționate de-a lungul timpului . De aceea am trecut sub parolă unele dintre aceste scrisori mai sensibile . Totuși , de când am publicat blogul pe FB , nu m-a acuzat încă nimeni de neobrăzare și prea multă îndrăzneală . Nu am suficient de mult curaj să le șterg parolele acestor scrisori , dar ce pot să fac este să las aici o parolă pe săptămână pentru câte o scrisoare . Legea echilibrului . Nu pot da prea mult deodată , mai ales când tu nu dai nimic la schimb . Nu scriu un articol nou pentru fiecare parolă . Va trebui să revii aici în fiecare săptămână , lunea , unde voi publica altă parolă . Nu există nicio chichiță ascunsă , nu este vreun virus , nu pot detecta IP-uri ca să îți aflu locația , nu trebuie să introduci adresă de mail , de FB , de Instagram sau număr de telefon . Nu trebuie nimic . După ce vei începe să citești , vei înțelege de ce a fost necesar să introduc aceste parole . În plus , în 2014 , 2015 și 2016 am mai scris zeci și sute de pagini de Word sub formă de mailuri către terapeuții mei de la clinica Jiko din București , multe dintre ele despre tine , altele despre visele și experiențele mele mistice de la trezire încoace . Sunt prea personale ca să le las aici , în văzul tuturor , dar soluția aceasta a parolei este absolut ideală pentru mine . Numai să fii și tu la timp aici .

Fiecare scrisoare are parolă diferită , mai puțin seriile , unde va merge una singură . O las aici timp de 7 zile , aapoi o șterg și pun alta . E cam complicat , dar serios că altfel nu știu cum să vorbesc cu tine . Mă aduci încet și sigur pe marginea prăpastiei . Parola pentru seria Baza de date Who is the real Zburătorul este mrl100 . Fără spațiu , fără nimic . O șterg de aici lunea viitoare . Iar pentru scrisoarea de față va fi pass100 pe care o voi seta tot luni . Detectivisme , mister și … la naiba !

Spor la citit !
Update Luni , 2 Iulie 2018

Tare mi-e că ne învârtim
așa , în jurul cozii , cu aceste parole puse aiurea pentru niște scrisori pe care le-ai citit deja . De aceea m-am apucat să corectez din cele scrise înainte de ianuarrie 2017 , când am început să scriu aici . Pe celelalte le-am trimis terapeuților mei de la clinica Jiko , din București . Parola pentru prima serie publicată în decembrie 2014 este ( a fost ștearsă ) . Iar pentru scrisoarea cu titlul Ursitule , donez din darma mea ca să îți plătești datoria karmică parola este ( a fost ștearsă ) . Am inventat multe teorii despre tine și despre toate lucrurile , în general , dar de un lucru sunt sigură , iar acesta este numărul menționat în această scrisoare .

Spor la citit !

Update Luni , 9 iulie 2018

Pentru că mi-am dat seama că treaba asta cu parolele este o prostie , am renunțat la idee . Totodată , am început să le și șterg
una câte una , cum îmi vine și cum se simte . M-am demoralizat cu totul .

Sorry, the comment form is closed at this time.