iun. 142018
 

Zburătorule ,

M-ai prins într-o ambuscadă săptămâna asta . De fapt , de fiecare dată când îmi sincronizez somnul pe timp de noapte , devin brusc hiper conștientă de tine , ca și cum dormim în același pat , ca și cum dormim în aceeași minte , pe aceeași frecvență , ca și cum îmi sufli în ceafă , așa de lângă mine te simt când dorm normal , noaptea . Altminteri , dacă adorm în timpul zilei , nu îți mai simt prezența , nu mai am vise cu tine , nici măcar vise obișnuite , mecanice . Dar până ăn dimineața zilei de azi , joi , m-ai tratat deja de două ori cu prezența ta deosebit de hipnotizantă , atât de bipolară , atât de contradictorie , atât de pozitivă și negativă , plus și minus , atât de bună și rea , îngerul și demonul meu deopotrivă . Am cunoscut ambele tale versiuni săptămâna aceasta , o dată marți spre miercuri noaptea , iar a doua oară în dimineața aceasta , pe la ora 7 , când am mai ațipit o tură . Și uite cum te-ai manifestat în timpul acestor două vise ale mele .

Marți , 12 iunie 2018

M-am trezit pe la 4.30 , buimacă de somn . Îi era rău lui Mozzie , cățelului nostru . Cumva , am reuși să adorm la loc , cu toată foiala din cameră . Sunt deosebit de insensibilă la suferințele altor făpturi în afară de mine . Pot să dorm blană chiar i atunci când lângă mine cineva este torturat și căsăpit . Din câte îmi amintesc din viețile mele anterioare , am petrecut o oarecare perioadă de timp în custodia Inchiziției din Italia , într-o închisoare , în urmă cu multe secole , perioadă în timpul căreia am fost torturată la ordinea zilei alături de alți nefericiți ca mine , după care am fost spânzurată . Fusesem acuzată de vrăjitorie pentru că mă aflam în corpul unei femei deschise la minte , mult prea deschisă pentru acele vremuri dominate de falusurile castrate ale bărbaților catolici , din care tagmă câțiva nu au ezitat totuși să îmi viziteze așternutul pentru că mi se pare că eram un fel de curtezană , cu toate că eram măritată cu cineva , un nobil deosebit de bogat , dar bătrân și impotent . Fusesem promisă ție , tu cu alt nume , altă înfățișare , altă personalitate , altă poveste . Dar tu ai plecat pe mare ca negustor și nu te-ai mai întors . Așa că soarta mea a fost decisă și schimbată . Dar despre povestea aceasta voi scrie cu altă ocazie . Vroiam doar să subliniez că nu este de mirare că pot să dorm în timp ce alții suferă și urlă de durere lângă mine .

După ce am adormit din nou marți noaptea , m-am trezit lucidă în timpul unui vis . Eram în pielea unei fetițe de vreo 10-12 ani . Eram într-o cameră care părea să fie a mea , intr-un apartament deosebit de spațios . Deși camera era a mea , era vizibil că orișicine putea să intre și să iasă după plac . Și toți ai casei intrau în această cameră ca să mă chinuiască și să mă tortureze . La un moment dat au intrat doi băieți gemeni de vreo 13 ani care mi-au pulverizat parfum în ochi . Puteam simți atât de acut și pregnant mirosul acela în aer . Eram totuși sigură că trăiesc din nou o amintire dintr-o viață anterioară . Eram cu ambele identități , cea de atunci și cea de acum , în același loc de atunci , doar că cea de acum nu avea nicio putere asupra acelui moment . Nu puteam schimba nimic . Într-o secvență chiar luasem un cuțitaș ascuns pe undeva pe care nu aveam voie deloc să îl am , m-am ascuns după ușă , decisă să înjunghii pe oricine care ar fi intrat în cameră , lucru pe care l-am și făcut . După aceea m-am uitat pe fereastră , la tot spațiul de afară . Apartamentul era la un etaj superior , așa că știam ca , dacă mă aruncam de la geam , nu aveam să supraviețuiesc . M-am uitat pe o revistă de pe masă , ca să văd anul în care se întâmplau acele lucruri . Era 1979 . Apoi m-am aruncat pe fereastră . A fost un vis deosebit de lung , chiar neobișnuit de lung . Pe alocuri simțeam că urma să mă trezesc , dar ceva mă trăgea înapoi , prelugindu-mmi luciditatea . Era clar că ființa mea aștepta pe cinneva să vină

Așa s-a și întâmplat . După ce m-am aruncat de pe geam , s-a produs o ruptură în conștiința mea . M-am disociat complet de fetița în pielea căreia trăisem experiența anterioară și deveneam din nou Kitty-Kat . Undeva pe aici , mi-am simțit corpul astral îngreunându-se maxim , ca și cum tocmai se atașe un al doilea corp de mine . Era cumva o senzație obișnuită , așa se simte când te simt pe tine prin apropiere , împingându-mă de la spate ca să ies din corp . Odată ajunsă pe asfalt , după căzătură , m-am ridicat deosebit de grațios de la pământ și am cerut forțelor divine să mă ajute să ajung cât mai degrabă la tine . Dar atunci am auzit o voce de bărbat în spatele meu .
– Nici nu ți-ai dat seama că sunt deja cu tine de vreo 2-3 minute , mi-a zis această prezență .
– Ba eram sigură că tu eși ! am replicat eu . Îmi dădusem seama că veniseși . Te așteptam . După aceea a început zborul nostru interstelar , astral , inocent , copilăresc , fugăreala noastră jucăușă prin casele oamenilor , prin pereți , pe străzi , prin aer , printre copaci . Te-am dus chiar și în apartamentul de pe al cărui geam tocmai ce mă aruncasem . Îți povesteam ce se întâmplase , iar tu ascultai liniștit și aprobator . Dar când am trecut prin dreptul unei oglinzi și am aruncat amândoi o privire la priveliște , am putut amândoi vedea că bazinele corpurilor noastre erau perfect poziționate și îmbinate .
– Uite , ne potrivim perfect la acest nivel , ai observat tu .
Da ! Bine ar fi să ne potrivim la nivelul energiei sexuale , dar și mai bine ar fi să ne potrivim și în centrul intelectual , emoțional , motor , nu numai sexual ! Ca să nu mai zic de temperament !
– Kitty-Kat , acum sunt singur și te iubesc , mi-ai mărturisit spre finalul manifestării .

Apoi m-am trezit , fericită și cu zâmbetul pe buze , cu toate că fusesem martoră ( din nou ) la evenimente atât de macabre , ca cele descrise înainte să vii tu . Cu toate că părea să fie o amintire dintr-o viață anterioară care îmi aparținuse , am concluzionat ulterior că fusese vorba despre viața anterioară a fostului meu prieten , un urs grizzly deosebit de violent , din a cărui energie m-am căpătat cu niște microbi , pentru că așa se întâmplă de obicei după c faci sex nechibzuit cu un nebun . Se numește karma saya . În orice caz , am verificat acolo unde se poate verifica veridicitatea afirmației tale potrivit căreia ai fi singur acum , iar acolo scrie în continuare că ești într-o relație din ZZ-LL-AAAA , cu toate că la ea scrie că este singură de ceva vreme . Produce atât d multă suferință această insensibilitate a ta față de umila mea făptură . Trebuie să știi și tu că nu există alt suflet pe fața pământului care să te aștepte cu mai mult devotament decât mine . De 15 ani aștept să îți vorbesc . De aceea nu intenționez să îmi întinez răbdarea cu suferința provocată de inacuratețea informațiilor pe care mi le transmiți prin vise .

Joi , 14 Iunie 2018

Visul de azidimineață nu a fost la fel de drăgălaș în ceea ce privește manifestarea ta . Dacă marți noaptea ai fost prietenos , cuminte , inocent , aproape angelic , azi ai fost pe dos . Demonic , dominant și dominat de pasiune , înfricoșător și posesiv , crâncen de disperat , violent , teribil . Un adevărat Don Juan pervers , un bad boy fără clasă . Mă trezisem după ce adormisem din nou , pe la 7 . Eram lucidă .Vedeam niște fotolii și canapele în fața mea și mi-am dat seama că nu aveau ce căuta în cameră . Mi-am dat seama că trebuie să fie o oportunitate de a ieși din corp , așa că m-am zbătut de câteva ori de la stânga la dreapta până ce am reușit să mă desprind de corp . Nu mare mi-a fost mirarea când mi-am dat seama că erai și tu în apropiere , împingându-mă de umeri să ies . N-ai stat la poveși ca alte dăți . După ce am ieșit pe jumătate în astral , te-ai înfățișat în fața mea și m-ai sărutat pe gură , pe gât , peste tot , mai-mai să sorbi sufletul din mine . Te împingeam în lături , înfricoșată de puterea ta atât de dominantă , dar tu reveneai mereu deasupra mea , sărutându-mi gura atât de spurcată de ura pe care ți-am purtat-o atâta amar de vreme . Dar tu îți schimbai mereu înfățișarea , manifestare care mă derutează cumplit , cumplit de mult , împingându-mă să fiu incapabilă să disting între visul obișnuit și o adevărată proiecție astrală . Și mereu te înverșunai mai tare și reveneai deasupra mea , ținându-mă de umeri și de brațe să nu mă mai zbat , iar eu te luam de după umeri când reușeam să mă eliberez din strânsoarea ta și cum vedeam cât de bine te potriveai cu mine ( în temperament focos și pasional ) , cu atât mai mult mă înmuiam toată și nu mai opuneam rezistență . Dar degeaba . Am creat o contraforță atât de puternică ți intensă în mine , un zid uriaș care mă împiedică pe deplin să te îndrăgesc acolo , în astral , care mă oprește complet din a crede că tu , Zburătorul meu atât de drag , chiar ești și cineva real , material , carnal , iar nu numai o proiecție a imaginației mele .

Iar această frică de a mă abandona în brațele tale în timpul vizitelor tale astrale a produs pagube de nedescris în energia mea , în corpul meu fizic , în conștiința mea . Mi-a pietrificat umerii , gâtul , brațele , coloana . Mă doare atât de tare corpul , nu mai reușesc să rezist mici măcar o secundă . Unde puneai azi mâinile sau gura , durea într-un mod atât de terifiant și intolerabil , încât am vrut să fug de tine , să nu mă mai găsești . Puneai mâinile mai ales pe partea stângă a corpului , unde am cele mai mari blocaje energetice și simțeam că îmi este smulsă carnea de pe oase , iar energia asta atât de malignă se manifesta în timp real , prin voci meschine , răutăcioase și obscene , prin imagini și vedenii cu monștri și balauri cu chipuri umane . Iar tu , stând deasupra tuturor , forțându-mă să mă ridic din morcilă , activând puterile și resursele magice din ființa mea care acum dorm latente sub toate aceste straturi de mizerie energetică și psihică . În cele din urmă , nu am mai rezistat durerii provocate de atingerile , sărutările și îmbrățișările tale , așa că m-am forțat să mă trezesc în corpul fizic , ca să fug de tine . Știam că numai aici nu ai cum să ajungi la mine . Numai aici , pe pământ îmi este refugiu . Numai aici , în această dimensiune fizică , nu poți să mă atingi și să îmi faci rău , pentru că Dumnezeu îmi este martor că mi-ai făcut așa de mult rău în acețti ultimi trei ani , ignorându-mă așa cum o faci tu .

Sorry, the comment form is closed at this time.