iun. 222018
 

Sâmbătă , 16 Iunie 2018

Zburătorule ,

Te-am visat din nou în noaptea acestei zile . A fost un vis obișnuit , nemistic , nesupranatural , ca celelalte două pe care le-am descris în scrisoarea mea anterioară . Dar orice ocazie de a te vedea și a-ți vorbi produce atâta mângâiere și liniște și bucurie în mintea mea , fie că tu ești chiar acolo în visul meu sau nu . Azi a fost cu siguranță un vis fabricat de subconștientul meu .

Eram la bănci , eu cu grupul meu , tu cu al tău . Nu mai eram copii niciunul dintre noi , cu toate că unii încă se mai comportau ca niște puti . Stăteam aproape bancă în bancă , așa cum am stat în toți acei ani atât de îndepărtați . . Ne separa doar o bancă , să nu ajungem să stăm unul în brațele celuilalt . O singură bancă între noi și totuși eram atât de departe unul de celălalt ! Nu puteam să îmi dezlipesc ochii de pe tine . Îi vedeam pe ceilalți și îi recunoșteam pe câțiva dintre prietenii tăi , dar mintea mea era focusată în totalitate pe tine . Și deși mă uitam la imaginea unui băiat cam negricios , înalt și slăbuț , îmbrăcat cu blugi și tricou lălâi , așa cum îmi amintesc că ar trebui să arăți , sș fiu a naibii dacă te recunoșteam ! Pur și simplu nu reușeam să îmi dau seama dacă erai tu sau altcineva cel la care mă uitam . Era multă lume afară , ca într-o zi de duminică sau de sărbătoare , așa că venea și pleca multă lume de la ăpietre . Și pentru că nu te recunoșteam în persoana celui la care mă uitam , am început să mă uit prin mulțime după tine . Dar degeaba . Nu te vedeam . Eram alături de prietena mea care te-a îndrăgit în acea perioadă .
– Auzi , am atenționat-o , îl recunosc pe Lama pe banca de alături , dar pe cel cu nume de arhanghel și cu Mi în față nu îl văd . Este cel de alături ?
– Nu , a zis ea , întorcându-se cu spatele într-o anume direcție , spre trecerea de pietoni . Este cel din dreptul spatelui meu , a continuat ea .
Apoi s-a dat la o parte , ca să te pot vedea și eu , dar m-am trezit instantaneu , fără să întrevă o singură frântură din înfățișarea ta . Bine ar fi , Doamne , ca această prietenă a mea să îți fi întors definitiv spatele , altfel ne așteaptă un blestem teribil din partea ei și a prietenelor sale pentru înaltă trădare . În plus , nu este de mirare că nu reușesc să îți văd adevăratul chip în timpul vizitelor tale astrale . , de ți se modifică în permanență fața . Eu nu îmi amintesc , propriu-zis , cum arăți , cu toate că te-am visat de sute de ori de la 13 Septembrie 2015 încoace .

După ce am ațipit din nou , după ora 7 dimineața , am trăit o experiență mistică în care , deși nu ai apărut tu , s-a manifestat o micuță frântură din ființa ta , sub formă de bebeluș , dragul de copil pentru care am primit Bunavestire , în sens biblic , în data menționată anterior , chiar înainte să aflu de existența ta , lucru despre care am scris în scrisoarea intitulată Coșmarul meu preferat , pareă-mi-se . Dar pe ea am să o păstrez secretă , în inima și conștiința mea , pentru că ea pur și simplu nu este o buleandră pe care să o spăl în public , așa cum fac cu toate emoțiile și sentimentele pe care le am în legătură cu tine .

Joi , 21 Iunie 2018

Zburătorule ,

Imaginează-ți șocul pe care l-am avut în urmă cu vreo două sau trei săptămâni când , săpând pe profilul tău de FB după frimituri informaționale despre persoana ta , am dat de secțiunea aflată sub albumele tale foto în care sunt afișate like-urile date de tine paginilor publice . Nu mi-a venit să cred ce noroc dăduse peste mine ! Dar cât de dezamăgită am fost să aflu că ești hip-hopper în loc de rocker , așa cum m-am amăgit ani de zile în privința ta , cu toate că de curând mi-am amintit de faimosul tău tricou de când erai puști pe care scria Nofx care e o trupă punk . Încă mai sper că nu ești tu cel de la adresa de FB la care mă uit din când în când , dar degeaba . Cel ce mă ghidează de sus mi-a transmis că tu lucrezi și ești fidel unui alt stăpân , iar că acesta nu este FB . Imaginează-ți șocul și mai mare pe care l-am avut când , printre picăturile lăsate pe FB , am găsit și pagina Spirit Science în favoritele tale . M-a apucat groaza ! Sunt din ce în ce mai îngrozită când mă gândesc că tu ești , pînă la urmă , Zburătorul din visele melee . Faptul că ești into știința spiritului nu dovedește absolut nimic și poate fi un detaliu coincidențial care nu mă impresionează . Asta nu te face un om mai bun . Continui să te trezești în fiecare dimineață commplet dezinteresat de ființa mea . Ești la un bună distanță de mine și nu îmi acorzi acest moment de fericire sublimă .

De ce ? Pentru că acum acționezi ca un agent al karmei . În urmă cu câteva vieți i-am făcut unui om ceva identic . I-am făcut mult , mult rău , deși intențiile mele erau bune . Dar drumul spre iad este pavat cu scuza bunelor intenții . Eram rude , dar mă ținea prizonieră pe fundul unei căruțe . Călătoream din târg în târg , făcând fraudă și păcălind oamenii cu trucuri de magie și alte năzdrăvănii . Eu eram o persoană deschisă la minte și îi vorbeam rudei mele despre știința spiritului , despre cum sufletul este liber să se descătușeze de carcasa corpului fizic , iar ruda mea m-a trecut , la propriu , printr-un ciur în căutarea acestui faimos suflet . Spre marea sa dezamăgire , nu a dat de niciun spirit în corpul meu , cu toate că m-a ciopârțit bucată cu bucată , până ce nu a mai rămas nimic din mine . După ce am murit și am ajuns în cealaltă dimensiune , mi-am bântuit ruda , arătându-mă și pătruzându-i în vise , mișcând obiectele din jurul său ca un fel de poltergeist ca să îi dovedesc că murisem numai cu trupul , nu și cu spiritul care este nemuritor . Nu l-a crezut nimeni , așa cum nimeni nu mă crede nici pe mine că ești real . În cele din urmă ruda mea de atunci și-a pierdut mințile , așa cum îmi este și mie sortit să mi se întâmple . Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte . Este vorba despre o energie care circulă în spirală ceea ce determină repetarea unor întâmplări ca într-un ciclu , conform cu legea recurenței . Din cauza asta și tu vei trece prin aceeași suferință prin care trec și eu acum , chiar dacă tu ești convins în sinea ta că îmi faci un mare bine vizitându-mă în dimensiunea astrală . Răul tot rău rămâne . Singura ta scăpare de pacostea unui alt suflet să te bântuie este ca eu să te iert sincer și din toată inima și să îți șterg orice datorie karmică pe care ai mai putea-o avea față de mine . Vorbesc despre acel gen de iertare despre care vorbea Iisus Hristos ! Imposibil , dragul meu Zburător ! Sunt absolut blocată de durere și suferință , chiar dacă o merit din plin ! Care este lecția ? Este obligatoriu și absolut necesar să ceri permisiunea unei persoane atunci când te decizi să o bântui astral . Pentru orice vizită neautorizată un demon va fi trimis la tine acum sau în vieți viitoare . Așa că ai grijă , Sică , Sică Vasilică , omul are o limită , cu toată dumnezeirea de care este capabil în interior .

Vineri , 22 Iunie 2018

Zburătorule ,

Îmi sunt mintea și ființa complet înfometate și însetate de tine . Te caut cu disperarea omului închis în temnița cea mai întunecoasă și înfricoșătoare râvnind după lumină și libertate . Creierul meu absoarbe fiecare bit de informație despre tine cu același nesaț cu care Fomilă și Setilă au devorat festinul organizat de Împăratul Roș în cinstea lui Harap -Alb care o pețea pe fie-sa , farmazoana cea cumplită , pentru Spân , stăpânul și asupritorul dușman al său de moarte . Fără îndoială că și eu mă aflu acum pe un drum inițiatic , iar miza pusă în joc sunt chiar lumina și libertatea despre care am vorbit la începutul monologului meu . Lumina ochilor mei . Nervii mei optici , centrul vederii , neurotransmițătorii și orice altceva din sistemul care se ocupă cu vederea au început să ceară necontenit noi informații despre tine , iar mintea nu poate să satisfacă această supra cerere . Oferi atât , atât de puțin despre tine ! Dar deunăzi mi-au alunecat degetele pe niște poze din vechi cu tine . Erai la finele lui 2015 la ceea ce părea o expoziție de mobilă . Mi-a descris sora mea înfățișarea ta , îmbrăcămintea pe care o purtai , atitudinea pe care o aveai . Devoram fiecare detaliu cu cea mai crâncenă patimă , Fiecare linie și curbă , fiecare culoare din vestimentația ta , fiecare fir de păr din barba ta se transforma în imagine vie în creierul și subconțtientul meu . Dar găsesc atât de puține despre tine ! Ce să fac ? Să te bântui și eu în dimensiunea astrală ? Aș face-o , dacă mi s-ar da voie de acolo , de sus . Dar după fiecare tentativă eșuată de a te vizita , mi se transmite din dimensiuni superioare că nu este frumos să pătrund în camera unui băiat . Am încercat să îți transmit telepatic că mi-e sete de tine , că nu sunt suficiente cele câteva vizite ale tale , că am ajuns să nu mă mai pot sătura de tine , dar cine știe dacă recepționezi mesajele mele ? Nu e ca și cum mi-ai vorbi ca să îmi confirmi reușita încercărilor mele .

Așa că am rugat al treilea ochi toată noaptea de ieri să îmi bucure ochii blegiți de orbire cu 30 de secunde de transmisiune audio/video din viața ta înregistrată în registrele acașe sau cartea vieții tale pe care , ocazional , o răsfoiesc , dar doar când ghizii mei de sus îmi oferă permisiunea . Toată noaptea m-am rugat pentru aceste câteva secunde de fericire sublimă . Dar nu am primit nimic până dimineața când , pe la 6:30 , am ațipit câteva minute . Și , Doamne , Zburătorule din poveste suprarealistă , să fi fost tu cel lângă care m-am trezit în dimensiunea astrală pentru fix 30 de secunde ? Să fi fost a ta acea aură , acea prezență atât de dulce-amăruie așa de dragă mie ? Să fi fost a ta vocea care mi-a spus ce mi-a spus ? Cum să știu eu cu siguranță ești băiatul din visele mele sau cel mai amăgitor păcat ?

În orice caz , de un lucru sunt absolut sigură , asta apropo de lucrurile pe care le-am scris ieri . Pare-mi-se că ți-am dat voie în urmă cu foarte mult timp să pătrunzi în lumea mea prin dimensiunea astrală . Pentru că fără tine nu pot să fiu eu însămi . Incompletă , înjumătățită , asta sunt acum în lipsa ta .

Sorry, the comment form is closed at this time.