ian. 072017
 

Ştii , Map ,

Intenţionez să croşetez o pătură pufoasă ca şalul din imaginea de mai jos . Pe mov . Sau bordo . Deşi aseară al treilea ochi mi-a arătat cred că un verde smarald , cu substrat simbolic . Acum eu nu ştiu dacă să o fac pentru o persoană sau două . Adică …sunt oare şanse să te găsesc sub această pătură , lângă mine ? Al treilea ochi îmi trimite imagini foarte convingătoare cu mine şi cu tine sub această pătură , dar eu am fost mereu de părere că orice plan se poate schimba . Chiar şi cel divin . Adică …chiar se pune Dumnezeu cu egoul şi cu mintea încăpăţânată ? Aş fugi de tine în lumea largă şi m-aş ascunde de tine şi în gaură de şarpe dacă aş putea . Dar ştiu că , oriunde aş pleca , m-ai găsi astral . Nu cred că pot scăpa de tine . Am văzut deja . Stăteam în vârful unui deal cu cineva . Eu nu vedeam încă . Un băiat stătea cu capul în poala mea . Se vedea cât de colo că eram moartă după el . Când am deschis ochii , te-am văzut pe tine .

– Ce ? Te aşteptai să fie altcineva ? întrebau ochii tăi .
– Păi da , am zis eu . Benedict Cumberbatch .

În urmă cu câteva zile , după vizita ta astrală , m-am trezit urându-te mai mult ca oricând , dar iar a intervenit Ăl de Sus şi mi-a arătat un clip cu mine şi cu tine . Si ura asta se topea ca untul pe felia de toast de pe faţa mea . Acum ceva timp am încercat să te reneg , să rup legătura asta mistică cu tine şi am încercat chiat să te blestem . Iar noaptea am văzut din nou în timp şi spaţiu . Şi gemetele mele din secvenţa respectivă îm arătau clar că mă convivsesem că eşti cât se poate de real .

Dar asta nu înseamnă că nu mi-e frică de tine . Sunt îngrozită de cine eşti tu . Din cauza ta mi-am călcat pe orgoliu şi am făcut tâmpenii …Ca de exemplu , să scriu public pe un blog că m-am născut ca să mă întâlnesc cu tine . Şi ca să te iubesc . Cum aş putea să nu o fac , când tu eşti ca mine ? Robotul vocal de pe tabletă citeşte în engleză . Şi tocmai a citit ” mine ” cu sensul de al meu . Eu râd pe înfundate . Sfântul Duh îm pune câteodată vorbe în gură . Şi mai zice că tu eşti cel pe care îl aştept să mă trezească .

Dar , oh , tu cel cu nume de arhanghel şi cu Mi în faţă , tu ai deja o iubită în lumea asta materială . Şi pozele astea cu voi la nunţi sau lenevind în şezlonguri nu sugerează că ar trebui să te compătimesc . Vezi tu …nu sunt geloasă . Nu eu sunt cea care te viziteză astral şi te bântuie prin al treilea ochi . Dar eu sunt cea nebună .
– Cati , e doar un vis . Revino la realitate . Dacă era real , de ce nu vine ?

Este tot ce aud din exterior . Iar eu nu mai pot să duc lupta asta cu nimeni . Nu mă mai lasă nervii . Nu sunt geloasă . Sunt doar furioasă . Daca îm eşti geamănul spiritual , atunci de ce eşti ultima persoana din lume pe care mă pot baza ? Şi …eu nu sunt tocmai pe roze acum . Mi-ar prinde tare bine energia ta , mai ales dacă te-ai iniţia în reiki . Mâinile tale ar putea ajunge şi pe acolo pe unde terapeuţii nu o pot face fără să fie acuzaţi de hărţuire sexuală .

Dar ştiu că eu sunt cea nebună . N-am cum să îţi cer să părăseşti confortul unei relaţii normale din cauza mea . Chiar şi ai mei sunt încă îngroziţi de situaţia mea , la trei ani după accident . Cum să îţi cer ţie să îmi suporţi orbirea ? şi surzenia parţială ?Dar spasmele muşchilor mei faciali / şi de vreo 15 luni râgâi ca o purcică de 500 de ori pe zi . Încă li se intoarce stomacul pe dos alor mei când mă aud . Nu îţi pot cere să suporţi asta . Şi dacă vii , ştii că tu trebuie să vii cu mine la supermarket şi să mă ajuţi să îmi cumpăr tampoane ? Map , când spălăm , tu trebuie să sortezi hainele după culoare , inclusiv lenjeria mea intimă şi şosetele . Fie , eu pot să le pun pe frânghie . Dragă Zburătorule , eu nu mai sunt de dus la cinema , nu iţi pot cunoaşte prietenii , iar în public nu poţi vorbi cu mine fără să îţi bagi , la propriu , limba în urechea mea ca să înţeleg ce zici . Eu nu pot să gătesc decât dacă îmi sufli în ceafă şi mă ghidezi să nu mă ard . . Nu mai pot urca munţi , nu mai ascult muzica tare , nu mă pot plimba singură pe stradă , nu….nu…nu…. În plus, vorbesc ca un copil şi nu mă alint , ci doar sunt conectată cu copilul interior . Dar şi cu sinele meu suprem prin chakra a şaptea şi al treilea ochi , vorbesc prin mudre la nivel FOARTE avansat , comunic cu subconştientul , ştiu ce scrie în cărţi ÎNAINTE să le fi ascultat , energia Kundalini este pe vine … Şi am ajuns să văd musca de pe căciula oamenilor . Ai putea să suporţi toate astea ?

Ştii cât de frică îmi este să mă uit pe FB , să nu cumva să aflu că eşti , poate , însurat ? Ca să te găsesc pe FB , ştii că a trebuit să mă uit la rezultatele de la BAC din 2005 , pentru că nu îmi aminteam numele tău ? Eu am crezut ca eşti Daniel . My bad , Noroc că ştiam de 5-ul tău de la fizică , Dar , tipule , asta este tot ce ştiu despre tine . Şi că eşti SINGURUL băiat pe care nu l-am vrut . Şi totuşi …eram clasa a patra când m-am mutat în barieră şi ocoleam tot cartierul ca să traversez pe la blocul tău să mă duc la şcoală . Nu aveam idee că tu eşti acolo . N-am înţeles niciodată cum se făcea că eram mereu acolo .

Dar , M. , nu mai am răbdare . Trebuie să ajung urgent în Waterford , Irlanda , în casa în care am suferit AVC-ul , pentru că acolo cred că îmi voi recupera vederea . Ieri viitorul meu naş mi-a oferit soluţia . nu mai pot aştepta . Sunt suferindă . Plec . Nu mai aştept . chiar şi de vei continua să mă bântui astral … Tot ce am vrut a fost să îmi trec palmele prin ciuful tău şi să mă opresc asupra lobului tău occipital ca să mă acordez cu scânteia ta divină.

Sorry, the comment form is closed at this time.