iun. 192017
 

M., M., M.,

Iată că mă văd nevoită să îţi scriu din nou . Asta sună ca şi cum am făcut-o doar din obligaţie anterior acestei dăţi . Păi , nici eu nu mai ştiu de ce am scris până acum . EFT , am motivat eu de fiecare dată . Dar n-am mai facut-o pentru că mi s-a stricat tableta şi a stat în service vreo două săptămâni , apoi am dat o fugă la Bucureşti de ziua mea , apoi Mozzie cuţu” ichiul !”i-a ros căştile şi , deşi mi-am luat altele la fel , astea noi fac o microfonie oribilă de mi se taie orice chef când vine ocazional cel pentru scris ( mai ales pentru tine ) . În plus , a venit vara , iar vara românească mă demoralizează cumplit . Vine cu o suită întreagă de întrebări existenţiale , ca de exemplu ” ” Cu ce am greşit eu , Doamne , în viaţa asta de nu pot nici măcar să locuiesc acolo unde vreau ? ” Adică în Irlanda , unde îmi petreceam timpul de doi ani , înainte de accidentul cerebral . Aşadar , eu , obişnuită cu temperaturi de 27 de grade pe timpul verii , m-am întors la cuptorul de acasă . Vai de mine şi de mine . Eu sunt ca reumaticii care suferă din cauza ploii şi a frigului , condiţii meteorologice pe care , din contră , eu le ador . Eu nu suport căldura . Îi face ceva sângelui şi , de acolo , tot felul de ciudăţenii . Ştii , cât am stat în Irlanda , am prins fenomene asemănătoare uraganelor , cu ploi interminabile care te ţineau zile întregi în casă fără pic de soare şi posibilitate de mişcare sau plimbare . Şi , deşi suna ca şi cum viaţa era la fel de mohorâtă ca şi vremea din cauza acestor lipsuri naturale , de fapt nu era . Eu nu eram , deşi eram atât de singură şi izolată de lume , cu singurul meu contact în B. , cel care … aş scrie o carte întreagă dacă m-aş apuca . Aşa ca altă dată . Şi , din lipsă de altceva , altă oportunitate , număr zilelele până la 1 septembrie , I ain’t got 70 days . Of , Of , Of . Zic că nu am altă posibilitate , dar nu e aşa . De asta îţi scriu .

M., te-am visat azinoapte . Erai tare chipeş , iar eu tare prostovană , urmărindu-te pe ascuns , pe sub gene , aşa cum am făcut întotdeauna . Iar tu mi-ai zis asta:
– Am cunoscut cândva o curvă . O chema C.A.

Şi , deşi ştiu de unde din subconstient a plecat chestia asta , eu mi-am recuperat şi o parte din amorul propriu , odată cu luciditatea , în timpul acestui vis . Mi-am dorit cu ardoare să nu te mai văd şi să nu te mai aud , aşa că m-am trezit imediat . N-are a face că nu ai fost TU cel care mi-a vorbit . Ideea este că fraza asta însumează în câteva cuvinte ce cred EU că TU crezi despre mine . Fie că ai putea crede sau nu despre mine că sunt o paraşută . Eu am crezut-o mult timp despre mine . M., eu nu am avut o viaţă uşoară . Am încununat-o într-una cu eşecuri şi dezamăgiri . Aşa de mult , că mi-am blocat nervii optici ca să nu mai văd , pentru că nu am fost capabilă să trec cu vederea măgăriile vieţii . Da , e un joc de cuvinte acolo .

M., eu am fost molestată la 8 ani , iar asta mi-a setat viaţa la un fel de comportament autodistructiv de care nu sunt mândră , pentru că nu toţi în cazul meu fac astfel de alegeri , deşi probabil că sunt tot atâţia care ajung mai rău . Dar eu m-am născut cu dorinţa intrinsecă de a iubi pe altcineva în afară de mine , un băiat . Cea mai longevivă dorinţă de care ‘sufăr’ . Şi , deşi mi-am dorit ceva atât de inocent în genere , încă mai spăl cu lacrimi zecile , sutele de dick-uri din ochii mei , dick-uri pe care le-am tot văzut de la 8 ani ,de la molest , până la AVC , care a fost un fel de rememorare a amintirii din copilărie în urma căreia am început să am probleme cu vederea . Ca şi cu feminitatea , pe care mi-am urât-o . Aşa de mult , că mi-am dorit să fiu băiat , aşa că m-am îmbrăcat şi m-am comportat ca atare . M., am văzut atât de multe scule că până şi unui om cu stomac de cal i s-ar întoarce pe dos de greaţă . M-au urmărit peste tot , bărbaţi cu pantalonii în vine sau cu şliţul tras în boscheţi , în scări de bloc , în parcări , peste tot , M. Eram de-o şchioapă când mă opreau adulţi pe stradă ca să mă întrebe cu echivalentul în română a lui ‘Do you want me to fuck you?’ Şi am sfârşit prin a colecţiona alte zeci de instrumente din-astea prin videochat . Şi stau cu sutele aşa lipite de retina ochilor mei , impiedicându-mă să mai văd , pentru că nu ştiu dacă vreau să mai asist la acest spectacol al falusurilor astea ale voastre . Nici nu îmi mai dau seama dacă nu cumva până şi voi vă reduceţi singuri la lungimea organului vostru genital şi la numărul de femei încercate .

Iar eu te rezum şi pe tine în aceşti parametri . Îmi observ cu foarte multă atenţie visele în care apari tu , ca să îmi dau seama de schimbarea sentimentelor mele faţă de tine . Dar trăiesc aceiaşi poveste la nesfărşit , în timpul fiecărui vis . Tu eşti mereu al alteia , tu nu te înduri de mine să îmi zici că exişti , eu umblu mereu şi alerg ca o descrierată peste tot după tine , la scară la tine , peste tot . Dacă ai putea să îţi imaginezi de câte ori m-am visat stând în faţa blocului tău , chiorându-mă la ferestrele apartamentului tău în speranţa că am să te văd pentru o secundă , că am să particip la un fragment din viaţa ta pentru că altfel nu îmi dai voie . Mă trezesc mereu ruşinată şi oripilată că nimic din emoţia din adolescenţă nu s-a schimbat , aceia a ignoranţei totale .

Vezi tu , subconştientul este o unealtă extrem de folositoare dacă înveţi cum să o manipulezi . Dar Doamne , ce de orori se pot ascunde acolo , orori care nu sunt decât expresii şi manifestări ale propriilor credinţe . Şi cred că am ajuns să cred despre tine că nu eşti decât un cocalar nesuferit , cu tot cu tenişii şi blugii lălâi de punkist pe care îi porţi . Cred că ţi-ai găsit un fel de jucărie în mine de care te foloseşti ca să nu te plictiseşti când te proiectezi astral . Cred că mă vizitezi nocturn doar ca să îţi baţi joc de mine , ca să mă dezechilibrezi mental , pentru că eu cred că nu a fost niciodată intenţia ta să vii să mă cunoşti personal , mai ales după toate aserţiunile mele de pe acest blog , cum că am fi suflete gemene , etc , idei în care tu nu crezi de fel , care te amuză , care ţi se par nişte prostii şi nişte copilării izvorâte din mintea unei gagici care a văzut prea multe filme hollywoodiene , idei despre care crezi că nu au nimic sfânt în ele . Cred că , deşi te poţi proiecta astral , tu nu îi dai fenomenului o importanţă la fel de mare , aşa cum îi dau eu , Dar , mai ales , faptului că amândurora ni se întâmplă asta , iar noi am copilărit prin aceleaşi locuri , detaliu care pe mine mă pune pe gânduri , în timp ce pe tine te face să te doară la bască . Cred despre tine că eşti într-o poziţie extrem de favorabilă , cu o iubită normală , diurnă şi cu una nocturnă care nu poate să dovedească nimic nimănui fărădelegile înfăptuite de tine fără să pară nebună de legat , cu care îţi permiţi să explorezi dimensiuni astral-spirituale , fără riscul ca cineva să îţi reproşeze ceva legat de fair play . E exact cum mi-ai zis într-un alt vis ‘ D.M. şi ceilalţi lasă amprente . Eu nu las . ‘

Of , M., poate citeşti toate astea şi oftezi din greu şi te cruceşti şi te întrebi de unde îmi vin ideile astea şi de ce nu sunt în măsură să concep un scenariu în care ţie chiar îţi pasă de mine , dar nu poţi să vii acum pentru că eşti prins într-o circumstanţă nasoală rău , dar pe care speri să o înteleg şi să o accept după ce ai să mi-o explici pe îndelete , mai ales pentru că tu crezi în sinea ta că sunt o gagică tare puternică , mult mai puternică decât toţi prăpădiţii ăia a căror soartă depind de tine şi pe care nu te înduri să îi abandonezi pentru că te simţi dator faţă de ei , pentru că altfel s-ar destrăma fără tine .Pentru că speri că mi-ar trece supărarea dacă m-ai lăsa să te fugăresc şi să te bat cu linguroiul de lemn luat de zestre şi te-aş plesni cu el peste fundul ăla al tău slăbănog. Pentru că tu crezi că eu m-aş mulţumi cu atât de puţin ? Paraşutele se mulţumesc cu atât de puţin şi îţi zic Bogdaproste pentru că le-ai băgat în seamă .

Ai grijă ,M. Există o linie foarte fină între aventura misterioasă şi bătaia de joc .

P.S. : Sunt perfect conştientă că aceste credinţe ale mele despre tine nu sunt neapărat o expresie a adevărului despre tine şi că tu poţi fi, în realitate, un băiat foarte cumsecade.

In your face, cum s-ar zice

Sorry, the comment form is closed at this time.