iun. 052018
 

11 Mai 2018

Sică , Sică , Vasilică ,

Te-am visat , în sfârșit , în dimineața asta . Dar nu îmi amintesc nimic din acest vis . A fost doar sugestia . Îmi vorbeai sau mai degrabă vorbeai de unul singur , iar eu te ascultam pentru că treceam mereu pe lângă tine sperând să mă hârjonesc de tine sau să iau vreun fel de germen de la tine . Erai așa de splendid , ay , papi !! Negru ca tăciunele , înalt , cam slab , dar destul de bine legat . Și nostim . Tare nostim trebuie să fi fost ce ziceai pentru că m-am trezit cu rânjetul pe buze . Doamne , ce zâmbet larg aveam !!! Mi s-a părut că eram fericită . Sau pe acolo …

10 Mai 2018

Revin din când în când pe profilul prietenului tău cu nume de Emergency Room în speranța că poate va distribui o poză sau o postare în care să fii și tu etichetat . Caut cu disperare să primesc un fel de frimitură , un bit de informație despre tine . Orice despre tine , ceva real despre cine ești , iar nu un produs fabricat în uzina fără limite a imaginației mele . Acum vreo trei zile iată că George Clooney de la Camera de Urgență se milostivește de bietul meu suflet și distribuie o amintire din 2017 în care apari și tu . Oh , wow !!! Am crezut că mi-am dozat inima cu zece cafele tari dintr-o sorbitură când ți-am citit numele în lista aia . Dar , spre marea mea dezamăgire , poza data de acum vreo 15 ani , potrivit cu declarațiile altor participanți din comentarii . Stai să fac un calcul . Acum 15 ani însemna 2003 , adică anul nefast în care te-am văzut prima oară pe XZC .. Potrivit cu bălăriile din capul meu și mai ales potrivit cu cele pe care mi le spui tu când mă vizitezi astral , versiunea ta negricioasă și slăbănoagă de 16 ani din acea poză ar fi trebuit să aibă sentimente romantice față de mine . Da’ de unde , mister !!!

Revenind la realitatea mea curentă și dureroasă , am verificat dacă ai dat like pozei în cauză . Ai dat !!! Wow , ce câștig am simțit când ți-am citit numele pe acolo !!! Am aflat , în sfârșit , cu certitudine ceva despre tine !!! Undeva între 7 Mai 2017 și 7 Mai 2018 ai fost online , pe Facebook și ai dat acel like pozei . Și , dragul meu prieten , asta este tot ce știu despre tine . Not much to work with , right ? I am off to sleep now . Poate că am parte de tine măcar acolo , dacă aici nu am nicio șansă .

7 Mai2018

Când aveam acele vise frumoase cu tine , înainte să aflu că , de fapt , locuiești în București și că ești bine , sănătos , în loc de captiv și sclav pe undeva prin Australia , visele mele te înfățișau întotdeauna ca pe cineva foarte puternic , inteligent și extrem de creativ . Ca și cum erai cineva care știa să pătrundă cu ușurință și să manipuleze lumea visului . Am avut un astfel de vis deosebit de drăgălaș prin decembrie 2015 sau cel mai târziu în ianuarie 2016 . Oricum , undeva la începutul acestui fenomen , în perioada sa de glorie , în epoca sa de aur . Acum suntem , din păcate , în epoca de fier , cea mai puțin evoluată dintre toate .

Părea un vis mecanic , obișnuit . Eu făceam parte din juriul unui concurs de talente . Printre participanți se afla și o femeie în vârstă și trăznită de tot care o impersona pe Britney Spears . Era îmbrăcată precum Britney în videoclipul melodiei ‘Toxic’ , pare-mi-se , cu un catsuit din plasă și cu lenjerie intimă viziblă pe dedesubt . Cânta și dansa și făcea un show incendiar , ce să mai , dacă nu ar fi fost deosebit de grețos . Se lipise mai ales de mine , urmărindu-mă peste tot și sâcâindu-mă cu tot felul de năzdrăvănii . Fugeam pe niște scări în sus la un moment dat ca să nu dau nas în nas cu ea . Mă oprisem într-un loc mai retras , ca un fel de balcon , de unde puteam privi pe casa scărilor . Ea urca încetișor pe încălțările sale de 15 cm înălțime a tocului când , deodată , zidul din dreptul scărilor pe lângă care tocmai trecea domnița în cauză s-a prăbușit . Descriu greșit momentul . În fapt , apăruse un fel de mecanism , ca laserul , care tăia peretele în formă de cerc pentru ca cineva să se strecoare pe acolo . Bucata asta rotundă din zid a fost apoi smulsă din loc , iar prin spărtură au pătruns niște indivizi îmbrăcați în negru , ca o echipă de teren de genul Delta Force . În fruntea echipei se afla actorul Jean Reno , francezul . Au capturat-o pe trăznita mea participantă la concurs și s-au făcut nevăzuți prin gaura din perete . Eu priveam de pe micul meu balconaș la toate acestea . Prin acea spărtură se mai vedea ceva , după ce ceilalți au dispărut din peisaj . Era un bărbat pe un scaun de regizor care stătea cu spatele la mine . Era îmbrăcat casual , cu pantaloni la dungă și în cămaă cu mânecile sumetecate , dar în teniși . S-a ridicat de pe scaunul său regizoral , s-a întors spre mine , s-a apropiat de gaura din perete și s-a aplecat , cumva teatral , în fața mea . Erai tu , Zburătorul meu . Îmi arătai cum tu îmi regizai și manipulai visele . Iar eu , prostuța de mine , chiar am crezut că ești tu , cel real din carne și oase , cel cu atâta putere imaginativă . Și vai mie , Doamne , cât de drag mi-a fost de tine !

1 Mai 2018

Mi-am amintit de următoarea pățanie pe care o consider destul de semnificativă ca să fie consemnată în cronologia de față . Cred că s-a întâmplat în urmă cu mai bine de un an pentru că îmi amintesc că i-am povestit-o terapeutei mele reiki anul trecut , în mai , la ultima noastră întâlnire .

M-am rugat cu ardoare îngerilor și sfinților să îmi spună adevărata ta identitate , Zburătorule , dar mai ales rolul pe care urmează să îl îndeplinești în viața mea . Am avut imediat după aceea un vis foarte intens , cu prezențe și voci din lumea de dincolo . Am văzut în acest vis o femeie deosebit de frumoasă , cu o prezență atât de blândă , iubitoare și călduroasă , maternă . Mama divină , Kundalini , fără îndoialaă. Mi-a zis doar atât :
– Sassy Felicity . Caută . Nu ai încredere în mine ?
Eu ce să zic ? Că n-am încredere ? Mă mai păcălisem eu și cu alte ocazii când am interpretat greșit mesajele primite . Așa că am tăcut și m-am dus să caut Sassy Felicity . Era titlul unui episod din serialul Arrow , adică supereroul ăla cu săgeți . În dreptul primului rezultat scria așa : „Sassy Felicity 3.13 / You have a visitor . Or as I like to call him your new BFF .”

Trebuie să știi și tu că BFF înseamnă best friend forever . Și cum îmi spune acest mesaj identitatea ta ?? Nu îmi spune cu precizie , dar numerele 3.13 sunt destul de sugestive pentru că cele două desemnează pe cei doi contracandidați la postul de ursit al meu . Adică pe tine și pe apostolul de T. Nu am interpretat mai mult de atât .

Sfârșitul lui Aprilie 2018

Am somnul așa de frânt în ultima vreme . Adorm spre dimineață , pe la 6 , dar câteodată adorm chiar și după 8-9 , ca să mă trezesc de o duzină de ori în timpul somnului . Nu te-am mai visat deloc în aceste ultime săptămâni . Nici măcar o frântură din chipul tău nu s-a mai format pe retina mea în timpul somnului . Am visat alte bazaconii , alte prostii , alți oameni pe care nu îi pot suferi , de a căror amintire vreau să mă eliberez complet . Și așa mi s-a făcut , Doamne , un dor nebun de tine . Așa de mult aș vrea măcar să te visez , chiar și în timpul viselor mecanice și obișnuite . Nici măcar nu mai îndrăznesc să sper la o fugăreală în dimensiunea astrală .

Dar azi mi-a fost răsplătită așteptarea . Te-am visat din nou , după ce am ațipit pe la prânz . Și , cu toate că a fost una dintre acele manifestări nesuferite în timpul cărora ți se schimbă chipul în funcție de stările mele sufletești , semn că ești în realitate o manifestare a minții mele subconștiente , m-am bucurat așa de mult că nu s-a mai lăsat cu prăpăd , cu înjurături și ură și furie . Îmi amintesc așa de puține despre ce am vorbit , dar îmi amintesc că eram așa de somnoroasă , trezită așa în timpul visului , cu corpul fizic încă adormit , dar cu mintea și conștiința plutind între lumi și dimensiuni . Tot ce am vrut a fost să mă cuibăresc mai bine în brațele tale și să adorm la loc . Lucru pe care l-am și făcut . Și era așa de bine , Doamne , nu mai vroiam să se termine , cu toate că nu făceam decât să stăm îmbrățișați .

Am vorbit din nou în ceruri pentru noi azinoapte . Am primit următoarea afirmație despre procesul nostru la tribunalul divin : „Aveți voie la câteva cuvinte de dragoste , cât timp mai așteptați un pic , în timp ce noi deliberăm .” Apoi primim verdictul … și după aceea … ni se va permite măcar să ne luăm rămas bun unul de la celălalt , în persoană . În sensul ăsta , am mai primit o afirmație : „Vă veți cunoaște în persoană în timpul acestei vieți , pentru că așa este cu dreptate .” Numai noi doi să avem curaj . Atâta tot .

Începutul lui Aprilie 2018

De săptămâni întregi încerc săîmi provoc un vis deosebit cu tine , dar nu reușesc . Dau numai rateuri . Mă trezesc în locuri sumbre , întunecoase , tenebroase și păcătoase , cavernoase , în care primejdia mă paște la tot pasul . E un loc atât de urât , de înfricoșător … de singuritate absolută . Mi-e atât de dor de visele pe care le-am avut cu tine la început , din octombrie 2015 până la 1 Martie 2016 , când toată povestea asta atât de frumoasă și inocentă s-a preschimbat în ură și dispreț peste noapte . Zicea bine cel ce zicea că îți trebuie 20 de ani să clădești o reputație bazată pe încredere și de numai 5 minute să o distrugi . Am avut așa de mare încredere în tine în timpul acelor 6 luni . Îmi blocasem cu desăvârșire inteligența rațională . Credeam în toate visele în care apăreai tu , fără discernământ . Și cât de repede s-a dovedit totul atât de iluzoriu . Atât de iluzoriu . Nu mai există voință în mine ca să te visez . Nici nu am mai încercat . Păcat , păcat , păcat . Nu trebuia să fie așa . În sfârșit …

Sorry, the comment form is closed at this time.